ilustración Barcelona

El professor d'il·lustració

Jaume Cluet

Il·lustrador, Director d'Art i professor de disseny gràfic i il·lustració. Especialitzat en il·lustració editorial i publicitària.

Llicenciat en Belles Arts per l'Accademia di Belle Arti di Milano i per la UB Universitat de Barcelona. Professor acreditat per la Universitat de Vic. Investigador de tècniques d'il·lustració manual, materials i suports alternatius. Entre les nombroses col·laboracions a Itàlia i Espanya destaquem il·lustracions realitzades per a les editorials Mondadori, Rizzoli, Plaza & Janés, Cruïlla, Grupo Godó, MC Ediciones, Grupo Zeta. A més de la Creació i Il·lustració de contes infantils per la Einaudi editore, La Coccinella, La Rinascente. I col·laboracions vàries amb renombradas agències publicitàries.

Director d'Art a RBA editors, i a IPública. Soci fundador de la "Associazione Illustratori" a Itàlia. Alguns dels seus treballs s'han publicat a Omnibook (Italian Art Directors), Illustratori di libri per ragazzi (Fira de Bolonya), Portfolio Illustratori i en el prestigiós Graphis Annual de la Graphis Press Corp., Zurich.

El seu treball professional sempre s'ha complementat amb l'ensenyament.